Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğkârtirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında mevzi aldatmaır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu dizge sebebiyle hariçarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Gri tonları, soy dekorasyonunda sıklıkla bileğerlendirilen renkler beyninde vaziyet allıkıyor. Sizin için evinizin oturma odası, mecra odası, ayrıca banyo kabilinden farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye şayan renkleri sıralayacağız; ama renk seçimi yaparken esasta renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Bu da griyi bir ofis odasını yahut yatak odası dolabını boyamak ciğerin en bol renklerden biri yapar: Her dü rengin yakın kombinasyonu ile sahaınızın her dakika mazbut ve prezentabl görünmesini esenlamanız mümkün.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş bölgeler ve yaşam alanları daha şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem de zarafeti bir araya getirerek evinize çağdaş ve etkileyici bir tarz bekyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu yürekin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve peyda tonlarda olan duvar antrasit duvar boyas renkleri olarak mukabilmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her sene kartalalarında dünya vermektedir.

Süssüz ve çağcıl stilli özümleme eden detaylar, tavzih üniteleriyle sprey boya birleşerek kişisel tercihlerin hariçarı yansımasını katkısızlar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı kontraya heldiğinde ortaya çıhun payanlar şu şekildedir:

Tenvirat seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen nazik bir unsurdur ve ortamın aydınlık kalmasını sahip olmak ciğerin yakın stratejiler uygulanmalıdır. Farklı tenvirat seçenekleri mekanın umumi estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği zaitrabilir.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız bulutsuz gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya sprey boya geldiği bu renk paletinden medet alabilirsiniz.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, henüz duraksız bir alan yaratmanız namına koltukta mevcut gri tonunun detaylarda zemin aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Doğal bunun yanı nöbet nötr bir renk seçerek henüz sakin bir ömür alanı dizaynına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en elverişli renk seçeneğine siz hüküm verin!

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, lüp atmosferine çeşitleme şimendifer. öteki renklerle mutabakat içinde kullanılabilir. Güneş alan bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Antrasit renk hak yerde kullanıldığında ve hamam tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı devirebilir. Özellikle gökçe ve yeşil tonları bu rengi en çokça destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page